Managed hosting door True

Nog

 

tot de

Computable Awards 2017

Computable AwardsStemmen

Stem op jouw favorieten voor de Computable Awards 2017!

 

Computable Awards 2017


Computable reikt op dinsdag 31 oktober 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd. Bij de projectcategorieën zijn dit er vijf, voor de overige categorieën zijn tien genomineerden geselecteerd.

Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award op 31 oktober a.s. mee naar huis zal nemen.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij je om jouw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op jouw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvang je per e-mail een unieke url om eenmalig te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 8 oktober 2017.


ENGLISH:

Who should win the Computable Awards 2017?

The 12th edition of the Computable Awards - the most important IT awards in the Netherlands - will take place in the Beatrix Theater in Utrecht on Tuesday October 31st, 2017. Reader votes are worth 50 percent of the score that determines the winners in this year's Computable Awards. You can vote until October 8th, 2017.

Please fill in your first name, middle name, last name, email address, gender and company name to receive an email with an unique URL for voting. Click on this link to select your favourite per category and submit your votes.Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards 2017? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
   Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
   Ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van Computable
   Ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van geselecteerde derden